Чемпіонат Дрогобицької МТГ з міні-футболу серед закладів загальної середньої освіти 2022

Впродовж двох тижнів на спортивних майданчинах Дрогобича відбувався чемпіонат з міні-футболу серед учнів ЗЗСО Дрогобицької громади. В турнірі взяли участь 25 шкільних команд. За результатами групового етапу визначились 4 учасники фінального етапу змагань, який відбувся 02 листопада на футбольному полі гімназії №17.

Справжньою окрасою змагань став фінальний матч між командами гімназії №10 імені Євгена Коновальця та Стебницького ліцею №7, долю якого вирішила серія післяматчевих пенальті. За результатами футбольної «лотереї» перемогу здобули гімназисти.

За підсумками фінальних змагань команди зайняли наступні місця:

  • Четверте місце (кубок «Надії») – гімназія №17;
  • Третє місце (бронзові призери) – Медвежанська гімназія імені Михайла Біласа;
  • Друге місце (срібні призери) – Стебницький ліцей №7;
  • Перше місце (переможці) – гімназія №10 імені Євгена Коновальця.

Турнір набрав неабиякого розголосу, на фінальних змаганнях команди відчули серйозну підтримку збоку міського голови Тараса Кучми, начальника відділу освіти Віталія Вовківа та працівників відділу освіти, президента клубу ветеранів футболу Дрогобичинни та депутата Дрогобицької районної ради Андрія Яніва та численних вболівальників.

Учасники фінального етапу отримали пам’ятні нагороди кращих футболістів у кожному амплуа, відповідні медалі та кубки.

Відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради дякуємо всім учасникам змагань та їх тренерам за участь та подаровані незабутні емоції футбольного свята!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *