Відділ освіти Дрогобицької міської ради вітає освітянську родину з Днем вишиванки

День вишиванки – особливе свято для кожного українця.

Саме сьогодні прийнято згадувати про історію нашої держави, її традиції та одне з найдорожчих для кожної нації – історію та культуру свого народу. В Україні День вишиванки не має фіксованої дати, кожного року він відзначається в третій четвер травня. І в 2023-му це 18 травня.

Вишиванка є не тільки традиційним українським одягом, а й оберегом, символом благополуччя і любові в сім’ї, а свято вишиванки символізує національну єдність нашого народу.

Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.

Одягаючи вишиту сорочку, ми, водночас, повинні пам’ятати і про наших героїв, які сьогодні стримують зазіхання агресора на територою України. Саме завдяки їм ми,  маємо змогу вільно, під мирним небом, підтримувати ці традиції.

Дорогі освітяни, Ваша праця в освітній сфері є надзвичайно важливою та цінною. Ви формуєте майбутнє нашої країни, виховуєте молоде покоління, даруєте знання та навички. Вишиванка є символом єднання та спільної праці, а ви, як освітяни, показуєте приклад колективності та розуміння.

Нехай ваша праця завжди приносить радість та задоволення, нехай учні ростуть розумними, творчими та відповідальними людьми. Бажаю вам натхнення, успіхів у всіх починаннях та міцного здоров’я.

З Днем вишиванки, шановна освітянська родино!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *