Регіональний брейн-ринг серед учнів ЗЗСО

27 грудня у Дрогобицькому ліцеї зібралися юні ерудити👩‍🎓 з 16 закладів загальної середньої освіти нашої громади: Нагуєвицької СЗШ І-ІІІ ст., ліцею №4 ім. Лесі Українки, Добрілянського НВК І-ІІІ ст., Стебницької гімназії №11 імені Тараса Зозулі, ліцею №2, Дережицької гімназії, ліцею №16 імені Юрія Дрогобича, Снятинської гімназії, ліцею №1 імені Івана Франка, Лішнянського НВК І-ІІІ ст., Нижньогаївського НВК І-ІІІ ст., Михайлевицької гімназії, Медвежанської гімназії імені Михайла Біласа, ліцею №3 імені В’ячеслава Чорновола, гімназії №9 імені Героїв Крут, гімназії №17.

Об’єднав учасників регіональний брейн-ринг та його незмінний ведучий Роман Хлопик.

На свято завітали начальник відділу освіти Віталій Вовків та головні спеціалісти відділу освіти Андрій Заблоцький та Назарій Івахів, які ввійшли до складу журі.

Це цікаве, пізнавальне і веселе дійство завершилося перемогою 🥇команди школярів з Гаїв Нижніх. Друге🥈 місце виборола команда з Добрівлян, а третє🥉 місце поділили між собою учні зі Снятинки та гімназії №17 м. Дрогобича.

Щиро дякуємо Дрогобицькому ліцею за організацію інтелектуальних змагань, командам за участь та вітаємо переможців.

Такі інтелектуальні змагання дозволяють розвивати в дітей пам’ять, логічне мислення, уяву, прагнення до самовдосконалення, командну взаємодію та відповідальність.

Проводячи інтелектуальний захід у воєнний час та в умовах електроенергії як організатори, так і учасники показали, що кожен на своєму місці, належно виконуючи свою роботу, наближають перемогу України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *