Плейліст відеороликів закладів загальної середньої освіти до Дня Героїв

День Героїв — особливе свято, яке має велике значення для кожної нації. Цей день дає нам можливість вшановувати та віддати належну шану тим, хто віддав своє життя заради свободи, захисту та процвітання нашої країни. Він також нагадує нам про важливість цінностей, які привнесли ці герої – відвага, самопожертва та патріотизм.

Заклади освіти відіграють важливу роль у формуванні молодого покоління, надаючи їм не лише знання, але й цінність історії та національної гордості. День Героїв – це чудова нагода для шкіл організувати різноманітні заходи, щоб ознайомити учнів з історіями справжніх героїв та надихнути їх на подвиги.

Учнівська акція «Мій Герой» з нагоди Дня Героїв
З метою належного відзначення Дня Героїв у Дрогобицькій міській територіальній громаді, свята, встановленого на честь українських вояків – борців за волю України, дня пам’яті всіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свята величі та символу незборимості української нації закладами загальної середньої освіти Дрогобицької міської територіальної громади проведено акцію «Мій герой», а саме: зйомку тематичного відеоролика до Дня Героїв.
Наші учні фільмували та змонтували відеоролики, в яких дякували воїнам Збройних Сил України за можливість спокійно жити та навчатися на рідній землі, рідною мовою, виховуватися справжніми патріотами України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *