Нарада-семінар «Організація роботи психологічної служби в системі освіти Львівщини та її активізація в умовах воєнного стану»

26 жовтня у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулася нарада-семінар «Організація роботи психологічної служби в системі освіти Львівщини та її активізація в умовах воєнного стану».

Олег Паска, директор департаменту освіти і науки ЛОВА, представив досвід роботи психологічної служби в Ізраїлі.

Про стан і перспективи розвитку психологічної служби системи освіти Львівщини та про управлінську модель ПССО розказали Ігор Корнієнко, завідувач кафедри практичної психології ЛОІППО, та Олена Стадник, завідувачка кабінету «Навчально-методичний центр психологічної служби» ЛОІППО.

Відділ освіти Дрогобицької міської ради представила заступник начальника відділу освіти — Ольга Олексюк.

Психологічна служба в системі освіти – важлива! Функціонал на кожному рівні, ієрархічна комунікація між інституціями – запорука успішності функціонування управлінської вертикалі психологічної служби в системі освіти Львівщини.

На завершення для учасників семінару провели тренінг «Створення управлінської вертикалі психологічної служби з метою ефективного надання соціально-психологічної допомоги усім учасникам освітнього процесу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *