Засідання комісії з визначення кандидатів із обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника для призначення їм персональних  стипендій міського голови в галузі освіти та культури за особливі досягнення у навчанні і творчості

28 травня 2022 року відбулося засідання комісії з визначення кандидатів із обдарованих дітей мм. Дрогобича та Стебника для призначення їм персональних  стипендій міського голови в галузі освіти та культури за особливі досягнення у навчанні і творчості на якому затвердили кандидатури дев’яти претендентів закладів загальної середньої та позашкільної освіти щодо призначення їм персональних  стипендій міського голови, а саме:

  1. Каналош Христина Андріївна – учениця ліцею № 1 ім. І.Франка Дрогобицької міської ради Львівської області, переможниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів та фестивалів.
  2. Пігур Марія Миколаївна – учениця ліцею № 4 ім. Л.Українки Дрогобицької міської ради Львівської області, переможниця Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, турнірів та фестивалів.
  3. Волошин Зоряна Романівна – учениця ліцею № 4 ім. Л.Українки Дрогобицької міської ради Львівської області, переможець та фіналіст учнівських конкурсів, турнірів та олімпіад.
  4. Коновалець Юлія Степанівна –  учениця ліцею ім. Б.Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області,переможниця Всеукраїнських олімпіад і конкурсів.
  5. Федів Олег Тарасович – учень Рихтицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Дрогобицької міської ради, переможець міжнародних та Всеукраїнських турнірів, конкурсів та фестивалів.
  6. Пумпа Каміла Ігорівна, вихованка Зразкової літературно-творчої студії «Любисток» Палацу дитячої та юнацької творчості м. Дрогобича, переможниця міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів і фестивалів.
  7. Василишин Надія Степанівна, вихованка Зразкової літературно-творчої студії, переможницю міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів і фестивалів.
  8. Грицик Зоряна Ярославівна, вихованка Зразкової літературно-творчої студії, переможницю Всеукраїнських, обласних конкурсів і фестивалів. 
  9. Гриценко Андрій Петрович, вихованець вокального гуртка «Молоді галичани» Палацу дитячої та юнацької творчості м. Дрогобича, переможець міжнародних, Всеукраїнських, обласних конкурсів і фестивалів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *