Допомога від гуманітарної організації «World Vision International»

28.03.2023 р. з рук заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Івана Собка та директора департаменту освіти і науки ЛОДА Олега Паски, завдяки ГО «World Vision International Ukraine», відділу освіти Дрогобицької міської ради були передані 8 ноутбуків.

Вчора 29 березня відділ освіти передав ці гаджети вчителям Дрогобицького ліцею та ліцею №2. Варто зазначити, що дана техніка є закріпленою за вчителями-переможцями, які визначалися комісією ГО «World Vision International Ukraine» відповідно до тих вимог, які задекларовані даною організацією.

World Vision International активно допомагає українцям, які опинились у складному становищі через війну. Організація вже надала допомогу 412 418 внутрішньо переміщеним особам, понад 5 000 дітей і дорослих відвідали консультації, а 37 579 осіб отримали грошову допомогу. WVI співпрацює з 12 національними та міжнародними партнерами у 24 містах через офіси в Києві, Львові, Дніпрі та Чернівцях.

Дякуємо ГО «World Vision International Ukraine» за можливість покращити якість навчання, розширити закладам освіти доступ до цифрових технологій та закликаємо педагогів бути більш активними в різноманітних проєктах, запропонованих відділом освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *