Благодійний концерт за участю колективів Палацу дитячої та юнацької творчості м.Дрогобича

«Прикарпатські візерунки» і «Молоді галичани» дали благодійний концерт

💛 19 лютого 2023 р. у Народному домі ім. І.Франка відбувся Благочинний концерт на підтримку ЗСУ за участю колективів Палацу дитячої та юнацької творчості Дрогобича.

💙 Свою майстерність і талант глядачам продемонстрували вихованці танцювального ансамблю «Прикарпатські візерунки» (керівник Ольга Максимищак) та вокального гурту «Молоді галичани» (керівники Наталія Антоник, Ірина Антоник).

💛 Оплески присутніх зібрали хореографічні композиції «Дівоча полька», «Щасливі діти», «Нехочуха», «Танець під дощем», патріотичні «Брат за брата», «Доброго вечора, ми з України!», «Світ без війни», жартівливий танець «Кумасі».

💙 Сподобалися пісні у спільному виконанні гурту «Молоді галичани» – «Мир над Україною» та «Ми з України», сольні номери – «Шум» (Ліля Стережило), «Моя країна» (Андрій Гриценко), «Я – Україна», «Мамина сльоза», «Змінити все» (Вікторія Жереб), і, звісно, виступ дуету Андрія Гриценка і Лілії Стережило з творами «Молодь змінює світ» та «Любов сильніша».

💛 Ведуча концерту Марта Чайка періодично нагадувала глядачам, що концерт має благодійну мету і кожен із них може долучитися до допомоги Українській армії, кинувши пожертву до скарбнички.

💙 У підсумку діти здобули досвід виступів на великій сцені, глядачі отримали насолоду і гарний настрій від концерту, долучившись до допомоги ЗСУ .

💛 Отож, до скарбнички вдалося зібрати 5810 грн. Із них 3000 грн. скерують на потреби Дрогобицького батальйону ТРО, решту 2810 грн. – на матеріали для плетіння маскувальних сіток у приміщенні Народного дому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *