Сертифіковані вчителі та освітній експерт серед учительства Дрогобицької громади у 2022 році

Відділ освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради спільно з Державною службою якості освіти у Львівській області висловлює повагу та щиру вдячність педагогам громади за участь в інноваційній діяльності:

  • процедурі сертифікації, зокрема

Столяр Мар’яні Іванівні, учителю початкових класів ліцею №1 імені Івана Франка,

Федак Галині Орестівні, учителю початкових класів ліцею №1 імені Івана Франка;

  • зовнішній експертній оцінці професійних компетентностей учителів, зокрема

Самойлик Світлані Ігорівні, заступнику директора з навчально-виховної роботи ліцею №4 імені Лесі Українки.

Сертифікований учитель, освітній експерт – свідчення реальної готовності педагога до змін у новій українській школі, яка формується в кожній окремій громаді нашої держави. Радо вітаємо цілеспрямованих і небайдужих педагогів, число яких відображає ступінь довіри нашої громади до освітніх інновацій та здатність самостійно впливати на формування державної політики у сфері освіти.

Звертаємо увагу, що відповідно до Законів України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту» успішне проходження сертифікації зараховується як проходження атестації педагогічним працівником, а також є підставою для присвоєння йому відповідної кваліфікаційної категорії та/або педагогічного звання. Отже, кожен вчитель після отримання сертифіката має право написати заяву на позачергову атестацію без урахування часових меж, зазначених у Типовому положенні про атестацію. Адміністрація закладу, роблячи подання до атестаційної комісії, сприяє присвоєнню працівнику кваліфікаційної категорії, педагогічного звання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *