Обласна серпнева конференція “Освіта Львівщини у час війни: кроки до перемоги”

25 серпня 2022 року за участю Міністра освіти і науки України Сергія Шкарлета, начальника Львівської ОВА Максима Козицького, міського голови Львова Андрія Садового та керівника департаменту освіти Львівської ОВА Олега Паски відбулась обласна серпнева конференція “Освіта Львівщини у час війни: кроки до перемоги”.

Відділ освіти Дрогобицької міської ради представили начальник відділу освіти Віталій Вовків та заступник начальника відділу освіти Ольга Олексюк.

На конференції також були присутніми керівники закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської ради, які є членами ради директорів: Ольга Заяць — директор Дрогобицького ліцею та Наталія Жук — директор Рихтицької СЗШ І-ІІІ ст.

Варто також відзначити вчителя інформатики Дрогобицького ліцею Романа Сосяка, який нагороджений подякою Міністерства освіти і науки України.

Під час конференції освітяни обговорили основні проблемні питання, з якими зіткнулася галузь освіти у час війни. Йшлося про відновлення очного навчання, забезпечення укриттями, залучення до навчального процесу внутрішньо переміщених дітей, процесу адаптації до умов воєнного стану усіх учасників освітнього процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *