Головною метою роботи Верхньогаївської гімназії є забезпечення реалізації права дітей на здобуття освіти.
На території школи діє два корпуси – старий ( з 1935 р.) та новий ( 1965 р.) Зараз у приміщенні відремонтованого старого корпусу діє дошкільна група короткотривалого перебування «Віночок». Групу із задоволенням відвідують 16 малюків 3-6 років.
У гімназії навчається 64 учні. Починаючи з 2021 року перспективна мережа учнів має тенденцію до збільшення.
У 2014 р. школа виграла проєкт « Інноваційні енергоефективні заходи в школі с. Верхні Гаї». В результаті чого було здійснено заміну газового( пічного) опалення на твердопаливні котли, замінено усі вікна та двері у приміщенні школи, здійснено перекриття даху. Як наслідок – мінімізовано витрати на обігрів приміщення.
У 2016р. школа взяла участь у двох мікро проєктах, внаслідок чого було завершено будівництво спортивної кімнати та приміщення, де знаходиться група короткотривалого перебування.
Укомплектовано 10 кабінетів.
Школа на 100% забезпечена педагогічними кадрами з відповідною фаховою освітою. Навчально-виховний процес здійснюють 16 педагогічних працівників, з яких 10 мають вищу кваліфікаційну категорію , 13 – звання «старший вчитель», 2 є спеціалістами «І категорії» та 1 вчитель є «спеціалістом».

Директор:
Ікало Володимир Павлович

ЄДРПОУ
20830436

КОНТАКТИ

Адреса:
вул. Шкільна, буд.17,
с. Верхні Гаї 

Телефон:

E-mail:
verhnogaivskaskola@gmail.com

МИ В МЕРЕЖІ